Povećan radni opseg do 360°

Leica Lino L360

Leica Lino L360 projektuje lasersku liniju brzo, tačno – povećan radni opseg do 360°. Dokazana Power Range tehnologija™ osigurava izvanrednu vidljivost linija.
Ova kombinacija čini Lino L360 vrednim partnerom na bilo kojem gradilištu i omogućava savršeno nivelisanje i poravnanje.

Karakteristike koje čine ovaj laser posebnim u klasi:

  • 360° horizontalna linija vrlo blizu poda
  • 180° vertikalna linija
  • Samonivelisanje uz mogućnost zaključavanja kompenzatora
  • Horizontalna tačnost 1.5mm @ 5m
  • Komplet punjivih baterija za povećano vreme rada
  • Otpornost na vodu i prašinu – IP65

360°horizontalna linija blizu poda
Ne trebate okretati uređaj kako biste preneli referentne visine sa jedne strane na drugu. Takođe, laserska linija je vrlo blizu poda, omogućava vam vrlo jednostavne provere.

Samonivelisanje uz mogućnost zaključavanja kompenzatora
Instrument se vrlo jednostavno postavlja zahvaljujući klatnu, bez napora projektuje horizontalnu i vertikalnu liniju. Manja uglovna odstupanja od 3.5°°∓ 0.5° se automatski kompenzuju. Ako je nagib izvan ovih granica, laserska linija će treptati kako bi se sprečile greške.

Pametan mini stativ
On je mnogo više od običnog malog stativa. Sa integrisanim magnetom može se postaviti na čelične ili gvozdene cevi i koristiti kao zidni nosač. Da bi ga postavili na bilo koju drugu površinu koja nije magnetska jednostavno upotrebite ekser.

Komplet punjivih baterija
Nema potrebe za kupovinom baterija. Sa ugrađenom punjivom baterijom i produženim vremenom rada (preko 20sati), L360 je pouzdani alat na vašem gradilištu.