Najtačnija i najpouzdanija totalna stanica za monitoring sa integrisanom kamerom

Leica Nova TM50

Inženjerske kompanije i preduzetnici se suočavaju sa sve većim izazovima u praćenju ovih promena. Oni su zaduženi i smatraju se odgovornim za stanje objekata koje kreiraju i održavaju. Da bi savladali ove izazove, inženjeri treba da budu sposobni da prate pomeranja objekta sa milimetarskom tačnošću.

Kada je reč o opremi za održavanje i praćenje ovih objekata inženjeri se pouzdaju u Leica Geosystems i Leica Nova TM50 Monitoring Stanicu: zato što se svakih pola sekunde računa!

Integrisana kamera u svakoj situaciji
Nova TM50 ima integrisane dve kamere, jednu iznad durbina – širokougaonu kameru i drugu u samom durbinu sa 30x uvećanjem i autofokusom. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji za obradu video signala Nova TM50 isporučuje najkvalitetnije slike visokog kvaliteta za kompletnu vizuelnu dokumentaciju objekta. Prepreke na liniji vizure mogu biti detektovane izbegavajući tako bilo kakvo izlaganje opasnosti u rizičnim okruženjima.

Permanentan rad i pouzdanost
Nova TM50 ispunjava jedan od najvećih izazova monitoring projekata – kontinualna operativnost 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji:

  • Izdržava najteži rad u teškim uslovima
  • Radi u velikom temperaturnom opsegu
  • Radi na Suncu i u kompletnom mraku

Kompletna integracija
Nova TM50 čini jednu od komponenti jedinstvenog rešenja za monitoring koje integriše totalne stanice, GNSS prijemnike i antene, geotehničke senzore, softver i IT komunikacionu infrastrukturu. Leica GeoMoS softver obezbeđuje visoko fleksibilan sistem za automatski monitoring deformacija inženjerskih objekata.

Korisnička podrška na jedan klik daleko
Putem Aktivne Korisničke Podrške globalna mreža iskusnih profesionalaca je uvek na raspolaganju da vas stručno vodi do rešenja za svaki problem.

  • Eliminišite zastoje u radu uz superiorni tehnički servis,
  • Završite posao brže uz našu  konsultantsku podršku i
  • Izbegnite skupa vraćanja na teren, koristeći online servise za slanje i preuzimanje podataka direktno sa terena.

Kontrolišite vaše troškove sa nekim od Paketa Korisničke podrške koji vam daje sigurnost da ste pokriveni bilo kad i bilo gde.