top-bg.jpg

INTERGEO 2023

10. – 12. Oktobar 2023 Berlin, Nemačka

Partnerstvo na vašem inovativnom putu – ka autonomnoj i održivoj budućnosti

Pridružite nam se u hali 25 | Štand B25.16 na sajmu INTERGEO 2023 u Berlinu da istražite kako da generišete nove izvore prihoda, povećate produktivnost i bezbednost i obezbedite bogatije i vrednije rezultate. Želimo da budemo sigurni da ćete izvući maksimum iz svoje geodetske tehnologije i radujemo se što ćemo biti vaš partner dok napredujete u svom poslovanju. Istražite nova tehnološka rešenja za merenje i snimanje stvarnosti, kao što su TPS i GNSS, GIS, lasersko skeniranje, mapiranje i detekcija komunalnih usluga, konstrukcija zgrada, monitoring i mobilno mapiranje  i avio-snimanje.

Besplatne ulaznice

Preuzmite besplatan registracioni kod za posetu INTERGEO sajmu i pridružite nam se u Hali 25 | Booth B25.16 tokom ovog događaja.

Top 5 razloga da se pridružite

Thomas Harring, Predsednik Hexagon Geosystems divizije, jedan od glavnih razloga da nam se pridružite.

Hexagon na INTERGEO 2022

Pogledajte kako je bilo prošle godine.

Registrujte se i saznajte više o našim rešenjima

Geodezija

Inovativna geodetska rešenja povećavaju produktivnost, radne procese i obezbeđuju bogatije i vrednije 2D i 3D rezultate.

Digitalne Realnosti

Digitalne realnosti kreirane uz pomoć Hexagon senzora I softvera, u kombinaciji sa autonomnim tehnologijama, spajaju fizički i digitalni svet u jedinstvenu realnost.

Snimanje Realnosti

Kompletna rešenja za snimanje realnosti su veoma bitna u integraciji fizičkih I digitalnih svetova i potpuno povezivanje i korišćenje podataka.

Detekcija i mapiranje podzemnih objekata

Rešenja za otkrivanje i mapiranje instalacija i vodova, digitalno prikupljanje podzemnih objekata i trenutno pretvaranje u korisne informacije.

Avio snimanje & Geoprostorne informacije

Rešenja za prikupljanje i obradu podataka kreiraju najveću svetsku biblioteku avio podataka za GIS, upravljanje infrastrukturom i AI aplikacije.

Monitoring rešenja

Monitoring rešenja prilagođena praćenju stabilnosti veštačkih objekata i prirodnog okruženja maksimizuju bezbednost ljudi i objekata

Pozicioniranje i Merenje

Precizna, tačna i pouzdana rešenja za pozicioniranje obezbeđuju autonomiju na zemlji, moru ili u vazduhu podržavaju lokacijske servise u svim oblastima.

Cloud rešenja

Rešavanje vaših potreba u pogledu skalabilnosti, saradnje, pristupačnosti, integracije podataka, i inovacija pomoću skalabilnih i fleksibilnih rešenja

Građevinska rešenja

Sveobuhvatni alati za transfer projektnih podataka, sprovođenje preciznih merenja i validaciju napretka na svakom građevinskom Projektu.