180 ° multi-linijski laserski alat

Leica Lino L4P1

Leica Lino L4P1 je novi, sve u jednom 180 ° multi-linijski laserski alat dizajniran za poslove gde su tradicionalno potrebni i linijski laser i tačkasti laser.
Novo kućište ovog linijskog lasera je dizajnirano za brzo podešavanje. Zavrtite osnovu lasera tako da se približite željenoj poziciji i, onda koristite dugme za fino podešavanje i postavite  liniju na željenu poziciju.

Kombinacijom laserske tačke sa gornje strane, ukrštanja tri 180 ° vertikale laserske linije sa horizontalnom laserskom linijom dobijamo ukupno pet rasporeda tačaka za jednostavno poravnanje i brz transfer horizontalne visine od zida do zida ili vertikalne od poda do plafona.

L4P1 radi sa litijum-jonskim baterijama – do 24 sati sa jednim punjenjem – kao i standardnim alkalnim baterijama.

Kao i kod svih naših linijskih lasera, L4P1 ima  IP 54 zaštitu na prašinu i prskanje.

Preporučujemo stativ za maksimalnu iskorišćenost kao što je TRI70. Na L4P1 postolje možete postaviti stativ sa 1/8 “ili 5/8” zavrtnjem, tako da možete da upotrebite stativ koji već imate, ili izaberite Leica Geosistems stativ koji najbolje odgovara vašim potrebama. L4P1 je kompatibilan sa našim RVL80 laserskim hvatačem, sa kojim povećavate domet do 50m.