Inteligentna, geodetska totalna stanica za sve uslove

Leica Viva TS16

Upoznajte prvu totalnu stanicu koja je sposobna da sama uči.
Uz pomoć automatskog prilagođavanja uslovima okruženja, Leica Viva TS16 prepoznaje i prati vašu i samo vašu prizmu. Bez obzira na uslove i brojna ometanja na terenu ova totalna stanica prevazilazi vaša očekivanja.

Leica Nova TS16 takođe poseduje:

Vrhunski terenski softver
Leica Viva TS16 dolazi sa revolucionarnim Captivate softverom, pretvarajući kompleksne podatke u realistične i upotrebljive 3D modele. Sa programima jednostavnim za korišćenje i familijarnom „touch” tehnologijom, svi tipovi merenih i projektovanih podataka mogu biti prikazani u svim dimenzijama. Leica Captivate spaja instrumente i softver sa nečim malo više od jednostavnog prevlačenja prstom po ekranu bez obzira da li radite sa GNSS roverom, totalnom stanicom ili sa oba instrumenta.

Infinity kancelarijski softver
Dok Leica Captivate prikuplja i modelira podatke na terenu, Leica Infinity procesira podatke u kancelariji. Besprekoran transfer podataka obezbeđuje pravovremeno izvršenje projekata. Leica Captivate i Leica Infinity funkcionišu zajedno u cilju brže i efikasnije obrade podataka i editovanja projekata.

Korisnička podrška na jedan klik daleko
Putem Aktivne Korisničke Podrške globalna mreža iskusnih profesionalaca je uvek na raspolaganju da vas stručno vodi do rešenja za svaki problem.

  • Eliminišite zastoje u radu uz superiorni tehnički servis,
  • Završite posao brže uz našu  konsultantsku podršku i
  • Izbegnite skupa vraćanja na teren, koristeći online servise za slanje i preuzimanje podataka direktno sa terena.

Kontrolišite vaše troškove sa nekim od Paketa Korisničke podrške koji vam daje sigurnost da ste pokriveni bilo kad i bilo gde.

ATR plus
ATRplus kao rezultat pet generacija optimizacije sistema za automatsko praćenje prizme, podiže poznate i proverene performanse automatizacije na još viši nivo.