Geodetski servisi sa kontinuiranom vrednošću

Održavajte svoje osoblje produktivnim

Leica Geosyistems paketi korisničke podrške (CCP) obezbeđuju da postignete maksimalnu vrednost vaše investicije. Ostanite produktivni uz direktan telefonski i onlajn pristup mreži stručnjaka za podršku da biste rešili sve probleme koji se mogu pojaviti. Izbegnite zastoje i minimizirajte popravke preventivnim održavanjem zajedno sa sertifikatima o kalibraciji i povećajte produktivnost uz najnovija poboljšanja softvera i nove funkcije.

Pouzdani RTK korekcioni servis

VekomNet GNSS Mreža pruža podršku geodetima na celoj teritoriji Srbije sa centimetarskom preciznošću za njihove svakodnevne aktivnosti. Više od 40 referentnih stanica obezbeđuje kontinuirani rad i 24/7 raspoloživost svih servisa,  kako bi geodeti bili produktivniji uz GNSS pozicioniranje. Dani pronalaženja odgovarajuće bezbedne lokacije i postavljanja lokalne RTK bazne stanice su stvar prošlosti. Sada je lako osloniti se na VekomNet Mrežu za efikasno i precizno RTK pozicioniranje.

Prenesite svoje podatke brže nego ikada ranije

Sa Leica Exchange servisom možete lako i bezbedno razmenjivati svoje podatke između kancelarije i terena. Pošto je potpuno integrisan u Leica Captivate i Leica Infinity, podaci projektu o se mogu jednostavno poslati na teren, a mereni podaci se mogu poslati u kancelariju kada se završi posao na terenu. Uštedite vreme izbegavajući ponovni rad tako što ćete uvek imati najnovije projektne fajlove na terenu i proveravati podatke pre nego što napustite lokaciju

Izgradite znanje za uspeh

Pristupite Leica Geosystems platformi za učenje na mreži da biste unapredili svoje veštine i povećali produktivnost sa svojom opremom. Učite sopstvenim tempom kada vam najviše odgovara.

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje vrhunskog kvaliteta.

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolija za  merenje, pozicioniranje, vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…