Vrhunska GNSS tehnologija

GNSS inovacija povećava vašu produktivnost I unapređuje radne procedure

Od samog početka korišćenja GPS pa do aktuelnih multi–konstelacija GNSS i real-time podataka korišćenjem VekomNet servisa, Leica Geosystems obezbeđuje vodeća rešenja za geodete. Neprestana inovativnost, produktivnost i raznovrsnost GNSS sistema se povećava eksponencijalno. Kao lider u inovaciji fuzije GNSS senzora, Leica Geosystems je razvila prvi GNSS prijemnik sa integrisanim Inercijalnim mernim sistemom (IMU) u cilju kompenzacije nagiba štapa pri snimanju i obeležavanju. Ovaj Prvi svetski GNSS senzor sa integrisanim IMU i kamerom pruža mogućnost vizuelnog merenja tačaka koje nisu fizički dostupne.

Investirajte u najbolji GNSS

Moderna geodetska oprema predstavlja značajnu investiciju. Najmanji ukupni troškovi posedovanja opreme su od velikog značaja prilikom donošenja odluke o investiranju. Najniža cena nije uvek najbolji reprezent najbolje vrednosti za korisnika ili celu kompaniju. Treba imati u vidu da i u slučaju kada najviša produktivnost nije zahtevana, GNSS senzori koji zadržavaju svoj visoki kvalitet tokom radnog veka predstavljaju veliku vrednost. Za standardna GNSS merenja, GS16 i GS07 sa Leica Captivate terenskim softverom obezbeđuju moćno rešenje koristeći VekomNet real-time korekcije ili SmartLink ukoliko RTK korekcije nisu dostupne. Sva GNSS rešenja dolaze sa istim Captivate softverom, vrhunskom podrškom, servisom i treningom što obezbeđuje da je vreme provedeno na terenu efikasno iskorišćeno.

Jedan GNSS senzor za mnoge aplikacije

U mnogim slučajevima, neophodno je da geodetske ekipe imaju na terenu i totalnu stanicu i GNSS rover, jer skoro svuda postoji neka tačka koja se ne može izmeriti direktno GNSS roverom. Tako je bilo pre pojave Leica GS18 I, GNSS RTK rovera koji kombinuje IMU i kameru za merenje tačaka kojima se ne može prići. Umesto da se za merenje ovih tačaka koristi lučni presek ili postavljanje totalne stanice, Leica GS18 I roverom se mogu meriti tačke koje se mogu videti na rastojanju 2-10 m od GNSS antene. Sa takvom fleksibilnošću, organizovanje angažovanja opreme i ljudstva može biti dosta pojednostavljeno uz poboljšanje kvaliteta.

Naučite kao da budete bezbedni na gradilištu

Rad na gradilištu često prouzrokuje situacije gde se merenja vrše u blizinu prometnih ulica ili dubokih iskopa. Naučite kao da brzo izmerite tačke na sredini prometne ulice ili na dnu dubokog kanala sa bezbednog mesta, koristeći najnoviju GNSS inovaciju RTK Rover sa vizuelnim pozicioniranjem – Leica GS18 I. osim toga, otkrijte kako da značajno povećate produktivnost i merite tačke sa bezbednog rastojanja jer ne morate da štap držite vertikalno ako koristite GS18 I ili GS18 T rover.

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje vrhunskog kvaliteta.

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolija za  merenje, pozicioniranje, vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…