GNSS prijemnik koji raste sa vašim poslovanjem

Leica GS18 GNSS RTK Rover

Leica GS18 je inteligentni GNSS prijemnik. GS18 ima sve karakteristike Leica GS18 T osim kompenzacije nagiba štapa. Ali i pored toga, GS18 može rasti u skladu za vašim poslovanjem: nadogradite ga opcijom kompenzacije nagiba u bilo kom trenutku

GS18 je odličan prijemnik za geodete koji prvenstveno rade u GNSS Mreži. Kao i većina Leica Geosystems GNSS prijemnika, GS18 radi kao rover i kao baza.

NADOGRADNJA SA KOMPENZACIJOM NAGIBA

Kad god da vam zatreba poboljšana efikasnost i bezbednost koji pruža kompenzacija nagiba štapa, nadogradite vaš GS18 tom opcijom. Svaki Leica Geosystems servis može uraditi tu nadogradnju.

MOĆAN SOFTVER

Leica Captivate terenski softver je savršeni pratilac GS18 prijemnika. Sa jednostavnim programima, svi mereni i projektni podaci mogu biti pregledani i korišćeni, pružajući vam jasan uvid u vaše podatke u 2D i 3D prikazu. Captivate napazi primenu u različitim oblastima i aplikacijama bez obzira da li koristite GNSS rover, totalne stanice ili oba instrumenta.

INTERNA MEMORIJA

Korisnici svih GS18 modela imaju fleksibilnost logovanja sirovih podataka na SD karticu ili internu memoriju.

4G LTE & IZVRSTAN KVALITET MERENJA

Praćenje multi-frekventnih signala dolazi kao standardna opcija kod svih Leica Geosystems GS senzora. U kombinaciji sa vrhunskom GNSS antenom i brzinom pozicioniranja od 20 Hz, GS18 I obezbeđuje pouzdan kvalitet merenja.

UNAPREĐENE PERFORMANSE

Opcija redukcije višestruke refleksije signala u Captivate programu značajno poboljšava kvalitet praćenja GNSS signala u otežanim uslovima, što unapređuje RTK raspoloživost i tačnost. Takođe ugrađeni algoritmi za obradu interferencije omogućavaju filterovanje u cilju odbacivanja smetnju u cilju još robusnijeg GNSS praćenja signala.

KORISNIČKA PODRŠKA UVEK NA RASPOLAGANJU

Kroz program Aktivne Korisničke Podrške globalna mreža iskusnih profesionalaca je samo na jedan klik daleko i spremna da vas iskusno vodi do rešenja problema.
Eliminišite zastoje na terenu uz našu tehničku podršku.
Završite poslove brže uz konsultantsku podršku.
Izbegnite skupe ponovne izlaske na teren i uštedite na vremenu koristeći naše online servise za slanje i prijem podataka direktno sa terena.

Kontaktirajte nas u vezi GNSS prijemnika

Kontaktirajte nas u vezi Leica Geosystems GNSS rešenja.

Leica Infinity

Leica Infinity geoprostorni office softver je paket namenjn za menadžment, procesiranje, analizu I kontrolu kvaliteta terenskih podataka iz UAV i terestričkih geodetskih instrumenata

VekomNet GNSS Servis

Za optimalno korišćenje GS18 I, koristite VekomNet servise koji obezbeđuju pouzdane GNSS korekcije.

Detaljnije >

Nova web-stranica posvećena geodeziji

Naučite kako nova geodetska rešenja mogu unaprediti vaše poslovanje, unapredite vaše znanje ili jednostavno pogledajte šta je novo.

Posetite naš novi sajt >