Neograničeno povezani

Leica Infinity geodetski softver

Sada, sa mogućnošću obrade podataka direktno sa Leica 3D laserskih skenera, Leica Infinity je više od jednostavnog geoprostornog kancelarijskog softvera za profesionalce u oblasti merenja, to je moćna softverska platforma koja povezuje teren sa kancelarijom kao nikada ranije. Leica Infinity poboljšava razmenu podataka, omogućava složenu saradnju na projektu i ubrzava obradu povezujući Leica Geosystems servise, CAD okruženje, pa čak i usluge drugih proizvođača.

Veliki poslovi zahtevaju besprekorno softversko iskustvo i Leica Infinity ga pruža. Lako upravljajte i obradite podatke sa više lokacija i terenskih ekipa prikupljene pomoću svih vaših različitih instrumenata  – digitalnih nivelira, totalnih stanica, bespilotnih letelica, GNSS senzora, a sada čak i skenera – sve u jednom intuitivnom softveru. Osim toga, možete uređivati, arhivirati i izvoziti podatke direktno u CAD, GIS i BIM aplikacije. Sa svim svojim podacima na jednom mestu, ostaćete beskonačno povezani i održavati projekte u pokretu uz brzu dostupnost, nesmetan prenos podataka i platformu prilagođenu korisniku koja će vam pružiti veću sledivost i kontrolu.

Da li ste spremni za pojednostavljene, besprekorne radne procese? Da li ste spremni za jedino pravo rešenje sa vezom između Leica terenskih instrumenata i CAD softvera? Onda ste spremni za Leica Infinity.

Topografija

Infrastruktura

Zgrade

Instalacije

Katastar

PRIPREMA & POVEZIVANJE

Direktan pristup širokom spektru eksternih servisa i podrška za različite formate podataka osiguravaju da koristite ažurirane podatke svuda u bilo kojoj fazi projekta. Vizualizujte svoje podatke da biste ih upoznali. Izvucite, izračunajte i pripremite potrebne informacije da biste bili spremni za rad na terenu.

MERENJE & OBELEŽAVANJE

Direktna razmena podataka između kancelarije I terena omogućava vašem timu da efikasno radi sa tačnim podacima. Na licu mesta, izmerite sve kako je planirano I u kancelariji  sagledajte šta je izmereno na terenu. Infinity podržava sve geodetske senzore i zadatke.

OBRADA & IZVEŠTAJI

Ugrađeni alati za obradu podataka obezbeđuju sledivost i pouzdane rezultate. Kombinujte podatke i kreirajte oblake tačaka, površine i još mnogo toga. Sveobuhvatno izveštavanje o svakom koraku osigurava da imate potpunu kontrolu nad svojim podacima.

OBRADA & IZVEŠTAJI

Beskonačno povezan tokom celokupnog radnog procesa. Delite podatke u bilo kojoj fazi projekta i isporučite potrebne rezultate visokog kvaliteta koristeći integrisane servise.

PRILAGODITE SE POTREBAMA

Modularna struktura Infinity softvera, čini ga jednostavnim za nadogradnju I prilagođavanje vašim potrebama. Možete početi samo sa modulima I funkcionalnostima koje su vam trenutno potrebne, I nadograditi ga u bilo kom trenutku kada potrebe to zahtevaju. Infinity je raspoloživ kao privremena i kao stalna licenca.

BESKONAČNO POVEZAN

Svaki projekta je jedinstven, a različiti tipovi podataka su realnost u svakom od njih. Infinity kombinuje, izdvaja, generiše I izvozi brojne tipove podataka bez problema. Koristeći integrisane servise za razmenu podataka uključujući Leica Exchange, Leica ConX i druge servise, Infinity omogućava da projekat funkcioniše mnogo efikasnije I obezbeđuje da svi tomovi rade sa pravim podacima.

Započnite besplatni Leica Infinity test period danas

Imate pitanja o Leica Infinity softevru? KONTAKTIRAJTE NAS >