Neograničeno povezani

Leica Infinity geodetski softver

Nova verzija Leica Infinity v4.1

Sada je dostupna za preuzimanje

Sada, sa mogućnošću obrade podataka direktno sa Leica 3D laserskih skenera, Leica Infinity je više od jednostavnog geoprostornog kancelarijskog softvera za profesionalce u oblasti merenja, to je moćna softverska platforma koja povezuje teren sa kancelarijom kao nikada ranije. Leica Infinity poboljšava razmenu podataka, omogućava složenu saradnju na projektu i ubrzava obradu povezujući Leica Geosystems servise, CAD okruženje, pa čak i usluge drugih proizvođača.

Veliki poslovi zahtevaju besprekorno softversko iskustvo i Leica Infinity ga pruža. Lako upravljajte i obradite podatke sa više lokacija i terenskih ekipa prikupljene pomoću svih vaših različitih instrumenata  – digitalnih nivelira, totalnih stanica, bespilotnih letelica, GNSS senzora, a sada čak i skenera – sve u jednom intuitivnom softveru. Osim toga, možete uređivati, arhivirati i izvoziti podatke direktno u CAD, GIS i BIM aplikacije. Sa svim svojim podacima na jednom mestu, ostaćete beskonačno povezani i održavati projekte u pokretu uz brzu dostupnost, nesmetan prenos podataka i platformu prilagođenu korisniku koja će vam pružiti veću sledivost i kontrolu.

Da li ste spremni za pojednostavljene, besprekorne radne procese? Da li ste spremni za jedino pravo rešenje sa vezom između Leica terenskih instrumenata i CAD softvera? Onda ste spremni za Leica Infinity.

Topografija

Infrastruktura

Zgrade

Instalacije

Katastar

PRIPREMA & POVEZIVANJE

Direktan pristup širokom spektru eksternih servisa i podrška za različite formate podataka osiguravaju da koristite ažurirane podatke svuda u bilo kojoj fazi projekta. Vizualizujte svoje podatke da biste ih upoznali. Izvucite, izračunajte i pripremite potrebne informacije da biste bili spremni za rad na terenu.

MERENJE & OBELEŽAVANJE

Direktna razmena podataka između kancelarije I terena omogućava vašem timu da efikasno radi sa tačnim podacima. Na licu mesta, izmerite sve kako je planirano I u kancelariji  sagledajte šta je izmereno na terenu. Infinity podržava sve geodetske senzore i zadatke.

OBRADA & IZVEŠTAJI

Ugrađeni alati za obradu podataka obezbeđuju sledivost i pouzdane rezultate. Kombinujte podatke i kreirajte oblake tačaka, površine i još mnogo toga. Sveobuhvatno izveštavanje o svakom koraku osigurava da imate potpunu kontrolu nad svojim podacima.

OBRADA & IZVEŠTAJI

Beskonačno povezan tokom celokupnog radnog procesa. Delite podatke u bilo kojoj fazi projekta i isporučite potrebne rezultate visokog kvaliteta koristeći integrisane servise.

PRILAGODITE SE POTREBAMA

Modularna struktura Infinity softvera, čini ga jednostavnim za nadogradnju I prilagođavanje vašim potrebama. Možete početi samo sa modulima I funkcionalnostima koje su vam trenutno potrebne, I nadograditi ga u bilo kom trenutku kada potrebe to zahtevaju. Infinity je raspoloživ kao privremena i kao stalna licenca.

BESKONAČNO POVEZAN

Svaki projekta je jedinstven, a različiti tipovi podataka su realnost u svakom od njih. Infinity kombinuje, izdvaja, generiše I izvozi brojne tipove podataka bez problema. Koristeći integrisane servise za razmenu podataka uključujući Leica Exchange, Leica ConX i druge servise, Infinity omogućava da projekat funkcioniše mnogo efikasnije I obezbeđuje da svi tomovi rade sa pravim podacima.

Započnite besplatni Leica Infinity test period danas

Imate pitanja o Leica Infinity softevru? KONTAKTIRAJTE NAS >