Šta je novo

Istražite najnovije tehnologije koje će pomoći geodetima da budu efikasniji i inovativniji u ispunjavanju zahteva svojih klijenata sa manje resursa, i sa vrhunskim kvalitetom. Mi nismo samo posvećeni tehnološkim inovacijama već i unapređivanju vašeg poslovanja.

Ovladajte svakim korakom u procesu 3D laserskog skeniranja

Bilo da prikupljate, procesirate ili modelirate objekte iz vaših podataka, mi obezbeđujemo veliki obim resursa koji će vam pomoći da dobijete najviše iz vaših rešenja za 3D lasersko skeniranje.

Monitoring za geodete

Geodeti su stručnjaci za merenja koja mogu obezbediti krucijalne informacije o pomeranju objekata. Otkrijte kako geodeti mogu pratiti bilo koji objekat tokom celokupnog životnog ciklusa i obezbediti važne podatke za smanjenje rizika.

Ekspertski osvrt

Pogledajte stručna mišljenja kako vam naš geodetski portfolio može pomoći da se suočite sa bilo kojim izazovom: od mapiranja kompletnih gradova, preko merenja jedne ulice, do monitoringa zgrada i objekata.

On-Demand webinar: Povećajte produktivnost vaših geodetskih poslova

Tražite geodetski terenski softver koji je jednostavan za korišćenje kao i vaš mobilni telefon? Otkrijete Leica Captivate naš vodeći terenski softver.

Pogledajte šta treba tražiti od geodetskog terenskog softvera

Bilo da tražite jednostavan za rad, softver za svu vašu GNSS i TPS opremu ili ste se već standardizovali sa Leica Captivate terenskim softverom, ovaj blog će vam pomoći u tome…

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje, vrhunskog kvaliteta.

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolia za  merenje, pozicioniranje i vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…