Otkrijte vrednost Leica Captivate geodetskog softvera

Sveobuhvatan geodetski terenski softver

Leica Captivate terenski softver je namenjen geodetima koji imaju najrazličitije zahteve. Sa funkcionalnostima koje pokrivaju sve, od jednostavnih do kompleksnih projekata, nema ograničenja za aplikacije u okviru Captivate programa. Sa izuzetnim 3D prikazima podataka i jednostavnom za korišćenje tehnologijom na dodir, čak i najkompleksniji poslovi mogu lako biti završeni. Povezivanje na ”Cloud” servise obezbeđuje direktan pristup projektovanim i merenim podacima u cilju jednostavne i bezbedne komunikacije između terena i kancelarije.

Jedan jednostavan za rad terenski softver za svu GNSS i TPS opremu

Smanjite troškove treninga i obezbedite fleksibilnije angažovanje opreme i ljudstva koristeći standardizovanu opremu sa Leica Captivate terenskim softverom. Sa izuzetnim prikazom projektovanih 3D modela i praktičnim programima, sa jednostavnom za rad tehnologijom na dodir, Captivate obezbeđuje maksimum produktivnosti na terenu. Leica CS20 kontroler i Leica CS30 i Leica CS35 tablet, sa instaliranim Captivate softverom, pružaju vrhunsko iskustvo. Korišćenjem “cloud” servisa, možete jednostavno i bezbedno vršiti transfer projektovanih podatka na teren i merenih podataka u kancelariju direktno iz Captivate softvera.

Pogledajte naš vodič o tome na šta obratiti pažnju prilikom izbora geodetskog terenskog softvera.

Pronađite pravog saputnika na terenu

Aktuelna generacija svih naših kontrolera koristi Leica Captivate softver za geodetske radove na terenu. Bilo da radite sa GNSS roverom, totalnim stanicama ili oboje, možete koristiti isti, već poznati, softver bez promene načina rada ili razmena podataka. Koristite najbolju totalnu stanicu ili GNSS za posao sa pravim pratiocem na terenu. Iskoristite našu uporednu tabelu da vidite naš asortiman tableta i kontrolera na terenu i lako izaberete koji najbolje odgovara vašim potrebama. Preuzmite uporednu tabelu i odlučite sami.

Terenski softver prilagođen svim poslovima

Leica Captivate terenski softver poseduje brojne funkcionalnosti potrebne da bi završili sve zadatke na terenu. Preko osnovnih funkcionalnosti i specijalizovanih programa, Captivate nudi intuitivne alate za uspešno obavljanje svih poslova na terenu. Uz brojnu kolekciju online trening materijala, učenje novih funkcionalnosti je samo na klik od vas. Ako vam je potrebna pomoć na terenu, inženjeri tehničke podrške se mogu direktno povezati na vaš uređaj i rešiti problem u najkraćem roku.

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje vrhunskog kvaliteta.

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolija za  merenje, pozicioniranje, vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…