3D laserski skener velikog dometa

Leica ScanStation P50

Leica ScanStation P50 – Povećajte produktivnost skenirajući ranije nedostupna mesta, za kratko vreme i sa manje stanica.

Za profisionalce koji žele da skeniraju teško dostupne objekte i prošire svoje tržište, Leica ScanStation P50 je najbrži i najbezbedniji, skener velikog dometa. Za razliku od bilo kog drugog skenera, P50 povećava produktivnost tako što omogućava da skenirate ranije nedostupne objekte, sa sigurne pozicije, uz smanjenje broja stanica što znači i kraće zadržavanje na terenu.

Pravi izbor
Bilo da merite najvišu zgradu na svetu, pravite dokumentaciju o najširem objektu na svetu ili merite najveći otvoreni kop, znajte da će skener velikog dometa biti pravi alat za vas. Dodajući veliki domet vrhunskim skenerima iz P-serije, novi Leica ScanStation P50 predstavlja pravi izbor, jer i najmanji detalj je bitan.

Visoke performanse u teškim uslovima
Ekstremno izdržljiv, novi Leica ScanStation P50 se odlično ponaša čak i u najtežim uslovima rada, kao što su ekstremne temperature od -20°C do + 50°C i tome još dodaje zaštitu od vode i prašine po IP54 specifikaciji .

Leica ScanStation P50 odlikuju:
3D podaci najvišeg kvaliteta i HDR fotografije
Ekstremna brzina skeniranja od milion tačaka u sekundi
Domet do 1 km
Izuzetno nizak nivo šuma
Geodetski kompenzator

Skeniranje nedostupnih objekata
Leica ScanStation P50 obezbeđuje najviši kvalitet 3D podataka i HDR fotografije pri ekstremno brzom skeniranju od milion tačaka u sekundi i domet od  > 1 km. Neprevaziđen domet i uglovna tačnost upareni sa niskim nivoom šuma i kompenzatorom čine osnovu za visoko detaljne 3D kolorizovane oblake tačaka snimljene sa realističnom jasnoćom.

Kompletno rešenje za skeniranje
Leica Geosystems nudi novi Leica ScanStation P50 kao integrisani deo kompletnog rešenja za skeniranje koji se sastoji od hardvera, softvera, servisa, treninga i podrške. 3D skenirani podaci se mogu obraditi u softverskim paketima koji predstavaljaju sam vrh trenutne ponude u oblasti obrade oblaka tačaka i sastoje se od  Leica Cyclone stand-alone softvera, Leica JetStream, Leica CloudWorx dodataka za  CAD sisteme i besplatnog Leica TruView-a