Robusni terenski kontroler sa velikim 5`` ekranom

Leica CS20 kontroler

Leica CS20 kontroler karakterišu robustan dizajn i visoke performanse, obezbeđujući izuzetnu kontrolu i upravljanje podacima uz potpunu mobilnost. Touch screen tehnologija vam omogućava procesiranje podataka dok 3D prikaz transformiše i pruža potpuno novo iskustvo u radu sa Leica Viva GNSS  i Leica Nova instrumentima.

Sa CS20 kontrolerom vi imate potpunu kontrolu i možete sa sobom poneti kompletnu kancelariju. On vam obezbeđuje intuitivan rad i udobno obavljanje terenskih merenja.

  • Dobitnik Red Dot nagrade za dizajn
  • Integrisan DISTO™ za precizno merenje dužine
  • Radio i antena za daljinsku kontrolu totalne stanice

Zahvaljujući revolucionarnom softverom Leica Captivate, prikupićete I upravljati kompleksnim podacima jednostavnim prevlačenjem preko ekrana. Možete pretvoriti kompleksne podatke u najrealističnije I upotrebljive 3D modele. Sa programima koji su jednostavni za korišćenje I ekranom na dodir, svi tipovi merenih I projektnih podataka mogu biti pregledani u svim dimenzijama. Leica Captivate integriše različite industrije I projekte bez obzira da li radite sa GNSS roverom, totalnom stanicom ili sa oba.

 

Korisnička podrška 

Kroz program Aktivne Korisničke Podrške globalna mreža iskusnih profesionalaca je samo na klik daleko i spremna da vas iskusno vodi do rešenja problema:

  • Eliminišite zastoje na terenu uz našu tehničku podršku
  • Završite poslove brže uz konsultantsku podršku
  • Uštedite na vremenu koristeći naše online servise za slanje i prijem podataka direktno sa terena.

Sa izuzetno jednostavnim softverom, instrumentima kojim verujete, podrškom koja je uvek na raspolaganju – CS20 čini sastavni deo jednog kompletnog Leica Captivate rešenja  za vaše najizazovnije zahteve.