Unapredite vaše znanje pomoću GNSS rešenja

Ovi besplatni resursi i lista video snimaka u nastavku će vam pomoći da budete efikasniji na licu mesta i iskoristite podršku i usluge koje prate naša GNSS rešenja. Saznajte kako da zaboravite libelu na štapu i vizuelno izmerite tačke do kojih se nije moglo doći vrhom štapaa. Da biste savladali softverske aplikacije na terenu, iskoristili mogućnost povezivanja i servisa, pogledajte kurseve vezane za Leica Captivate.

GNSS rešenja – saveti i detalji

Bez baze i bez Permanentne stanice – Kako koristiti GNSS prijemnike

Naučite kako da koristite GNSS prijemnik u područjima gde nema baze niti Permanentnih stanice.

Kako koristiti GS18 T: Pravi GNSS sa kompenzacijom nagiba

Proverite kako će najbrži GNSS RTK rover ubrzati vaš rad na terenu zahvaljujući tome što ne morate da vrhunite libelu na štapu. Pogledajte, takođe i neke realne primere korišćenja GS18 T.

GNSS obeležavanje, bez potrebe za vertikalnim štapom?

Pročitajte kako sa Leica GS18 T obeležavanje može biti završeno brzo, pouzdano i tačno uz minimum problema i mnogo manje stresa.

GNSS Edukacioni blogovi

Istražite sve edukacione blogove za GNSS.

myLearning – Online kursevi na dohvat ruke

Naši stručno proizvedeni online kursevi pomoći će vam da pokrenete I koristite mnoga naša rešenja. Postoje brojni online kursevi – dostupni svim kupcima sa proizvodima koji imaju važeće pakete za brigu o korisnicima (CCP).

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje vrhunskog kvaliteta.

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolija za  merenje, pozicioniranje, vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…