3D softver za kontrolu mašina za vaše gradilište

Leica MC1

Podržavanje teške gradjevinske mehanizacije, Leica Geosystems nudi revolucionarnu programsku platformu za sva rešenja kontrolisanja mašina. Konsolidovanje svih aplikacija za mašine Leica MC1 je programsko rešenje jedan za sve i platforma koja vodi i automatizuje sve teške mašine. 

Upoređujući model(crtež) sa trenutnim položajem alata mašine, kao što su korpa ili ivica noža. MC1 program za kontrolu mašine pomaže operatoru da pozicionira mašinu kako bi radio po planu (projektu). MC1 program  automatski  kontroliše pozicije ivice noža, povećavajući efikasnost operatera na gradilištu. 

Leica podržava čvrsta hardveska platforma,  Leica MCP80  panel MDS Series docking station,omogućavajući zamenu panela između mašina na gradilištu.Novi MC1 platforma je potpuno integrisana u način rada teških mašina, podržano odLeica ConX  produktivna platforma za efikasnije upravljanje teškom mehanizacijom. 

Poboljšano rukovanje podacima

MC1 program pojednostavljuje rukovanje podacima crteža i podržava sve tipove crteža , omogucavajuci fleksibilan tok podataka da podrži uobičajne načine rada na gradilištu .Sve mašine na gradilištu,kao i Leica Geosystems’ terensko rešenje iCON site, sada rade na istim podacima projekta,što znači da nije potrebna konverzija podataka.Pored toga,zagarantovan je transfer podataka između mašina kao i svih terenskih jedinica i uprave na gradilištu.

Smanjite troškove i povećajte produktivnost

Sadržajnost u razvoju softvera u svim aplikacijama za upravljanje teškim mašinama redukuje napore nasih korisnika za obukom. Sama programska platforma može biti korišćenja sa različitim senzorskim konfiguracijama,što poboljšava prilagodljivost i obuku.Pored toga, instalateri imaju korist od pojednostavljenih procesa instaliranja i servisa.

Jednostavan način rada

Intuitivni grafički interfejs sa prilagođenim dizajnom pruža korisnicima da posao završe brže i mnogo preciznije.Programski interfejs je uređen sa poznatim simbolima da pomognu operatoru da se fokusira na važne korake. Inteligentni sistem licenciranja olakšava dodavanje drugog rešenja za mašinu, pružajući korisnicima potpunu fleksibilnost u njihovim rešenjima za kontrolu mašina.