Snaga i performanse kombinovane u robusnom tabletu od 10 inča za geodetske primene na terenu.

Leica CC200 – Terenski kontroler

Napravljen za geodete, Leica CC200 je robustan tablet koji kombinuje performanse, udobnost i izdržljivost. Koristite CC200 kao terenski kontroler za snimanje i obeležavanje pomoću softvera Leica Captivate, gledajući jasne 2D i 3D vizualizacije na 10-inčnom antirefleksnom ekranu. Gde god da vas odvede vaš posao, robusni CC200 je spreman za izazovne uslove sa IP65 rejtingom i specijalnim režimom za rukavice i kišu za navigaciju bez napora i bez obzira na vremenske prilike. Integrisana zadnja kamera otvara nove mogućnosti za snimanje detalja o lokaciji, a CC200 ima karakteristike performansi koje podržavaju upravljanje i obradu podataka na terenu i u kancelariji.

IZDRŽLJIV I PRILAGODLJIV

Od gradskih uličnih snimaka do ruralnih istraživanja ili rad na aktivnim gradilištima, Leica CC200 je robustan tablet spreman za teške i promenljive uslove. Otporan na prašinu i vodu, CC200 sa IP65 sertifikatom takođe nudi prilagodljiv rad sa režimima „prst“, „rukavica“ i „voda“, čime se obezbeđuje laka upotreba u bilo kojim vremenskim uslovima na koje naiđete.

VISOKE PERFORMANSE

Spreman za zahtevne projekte, CC200 nesmetano upravlja velikim količinama podataka zahvaljujući kapacitetu od 16 GB RAM-a. To znači visoke performanse bilo da radite sa CAD datotekama, površinama za obeležavanje, analizirate podatke ili kreirate izveštaje. Pored toga, 12-časovna baterija Vam omogućava da obavljate više poslova u toku dana.

NAPREDNA UPOTREBA

Veliki antirefleksni ekran od 10 inča olakšava pregled mapa, prikupljenih tačaka i uputstava za iscrtavanje u različitim svetlosnim uslovima. Opremljen je sa prednjom kamerom od 2MP, sa mikrofonom i zadnjom kamerom od 8MP sa autofokusom. Koristite CC200 za prikupljanje slika na lokaciji i komunikaciju sa kancelarijom.

RAD SA LEICA CAPTIVATE SOFTVEROM

CC200 je savršeno uparen sa Leica Captivate softverom za geodetske radove. Veliki ekran Vam pomaže da maksimalno iskoristite Leica Captivate 2D i 3D vizuelizacije, grafičko navigaciono navođenje, rad na podeljenom ekranu i još mnogo toga.

KONTAKTIRAJTE VEKOM GEO

Kontaktirajte nas radi više informacija, prodaje i tehničke podrške 24/7.

LEICA iCON CC200

Leica CC200 sa iCON softverom. Kontroler visokih performansi i visoke izdržljivosti za najzahtevnije situacije na licu mesta u građevinarstvu.

AKTIVNA BRIGA O KORISNICIMA

Aktivna briga o korisnicima je jedna od najsveobuhvatnijih mreža usluga i podrške na svetu. To je naša posvećenost vašem uspehu.

LEICA CAPTIVATE

Impresivan 3D terenski softver za snimanje i upravljanje podacima.

VEKOM NET

Pogledajte koje Vam sve mogućnosti i usluge pruža VekomNet mreža.