Geodetski terenski softver, koji obezbeđuje lako razumljive podatke u 2D i 3D za sve geodetske projekte

Leica Captivate geodetski terenski softver

Leica Captivate geodetski terenski softver dizajniran da vam pomogne u svim geodetskim zadacima. Bilo da je u pitanju pregled ili deljene podataka, sve se radi u okviru jednog softvera uz pomoć jednostavnih programa i preciznog 2D prikaza ili 3D modela. Leica Captivate se veoma jednostavno  koristi u najrazličitijim projektima bez obzira da li radite sa totalnim stanicama, GNSS roverom ili oba instrumenta. Korisnički orijentisan, raznovrstan i prilagodljiv geodetski terenski softver, Leica Captivate je namenjen da odgovori na sve zahteve. On je najbolji pratilac brojnih mernih instrumenata uključujući MultiStanice, Totalne Stanice, i GNSS prijemnike. Leica Captivate ne samo da povećava efikasnost kreiranja i razumevanja podataka, već takođe unapređuje saradnju sa drugim učesnicima na Projektu, podrškom standardnih formata i deljena podataka putem brojnih “cloud” servisa.

Premer

Infrastruktura

Građevinarstvo

Instalacija / Vodovi

Katastar

PRIPREMA & POVEZIVANJE

Integrisani cloud servisi, podrška industrijskih formata, i jednostavni alati za vizuelizaciju i pripremu, kombinovani sa ciljem da uvek imate najnovije projektne zadatke i zahtevani uvid u podatke kako bi ste bili spremni za bilo koji zadatak sa nekim od brojnih instrumenta.

MERENJE & OBELEŽAVANJE

Merite jednostavno i efikasno sa moćnim kodiranjem, naprednim tehnikama prikupljanja podataka, podesivim prikazom podataka, i 3D pregledom. Obeležavajte tačke, površi, linije i osovine brže nego ikada uz pomoć jasnih grafičkih i audio instrukcija, automatizovanih rutina i podesivih radnih procedura.

OBRADA & IZVEŠTAJI

Obrada podataka na terenu, upoređenje analiza podataka u realnom vremenu vam omogućavaju da do konačnih rezultata dođete još dok ste na terenu. Kontrola kvaliteta i izrada projektne dokumentacije uz mogućnost kreiranja izveštaja za sve programe, podatke, računanja i zadatke.

OBRADA & IZVEŠTAJI

Kreiranje konačnih proizvoda eksportovanjem podataka u nekom od brojnih predefinisanih formata ili prezentovanjem vaših podataka na vaš. Delite vaše podatke, eksportujete i kreirajte izveštaje u bilo kojoj fazi projekta koristeći integrisane cloud data servise.

Leica Captivate je zasnovan na preko 20 godina istraživanja i razvoja. Sa fokusom na komfornom i prijatnom korisničkom interfejsu, 3D prikazu za “3D za sve, 3D svuda,” Leica Captivate unapređuje stvari koje radite svakoga dana čineći zadatke što je moguće jednostavnijim. Pogledajte naš kratak video kako bi otkrili zašto je Leica Captivate odgovor na bilo koji projektni zahtev.

Split Screen Working

Maintain full control of tasks with the customizable information panel whilst also visualizing data in the 3D viewer

Permanent Status Information

Stay informed and in control, with informative live status information present in every menu and every app

Job Carousel

With a simple swipe, quickly see and select the desired job, then interact with a single tap

App Carousel

Freely customize the carousel to quickly and easily access the tailored workflows of the loadable apps

Preuzmite Leica Captivate tehničke podatke

Srodni proizvodi i servisi

Infinity

Exchange

ConX

Aktivna briga o korisnicima

Paketi korisničke podrške

myWorld

GNSS

TPS

Kontroleri

Želite li više informacija?