Najlakši način za snimanje podzemne infrastrukture

Stream UP

Stream UP je lagani višekanalni GPR sistem sa višefrekventnim dvostruko polarizovanim antenama  namenjen mapiranju podzemih instalacija na velikim područjima koji vam olakšava i ubrzava celi proces rada (pre, tokom i nakon prikupljanja podataka).

Stream UP je inovativni GPR  sistem koji može raditi u urbanom okruženju bez usporavanja saobraćaja (do 150 km/h, sa preporučenom brzinom snimanja od 60 km/h). Sistem se može transportovati na istom vozilu koje je korišćeno za akviziciju zahvaljujući svojoj kompaktnosti koja povećava njegovu prenosivost.

Jednostavan za montažu na licu mesta, potrebne su samo 2 osobe za transport i montažu, ili samo jedna osoba za rad, novi model  Stream UP georadara dramatično smanjuje stres komponenti i posledično održavanje zahvaljujući potpunom odsustvu kontakta sa tlom .

Stream UP ne zahteva glomazna vozila i posebne dozvole za korišćenje na putu.

Prednosti Stream UP-a uključuju:

  • Lagana konstrukciju: lak je za manipulisanje tokom transporta i montaže;
  • Modularna struktura: laka montaža na vozilo ne zahteva više od 2 osobe;
  • Visok kvalitet podataka: zahvaljujući novoj upravljačkoj jedinici eDAD-S, gustom nizu antena i dinamičkom slaganju, kvalitet prikupljenih podataka ostaje visok čak i pri vožnji visokom brzinom;
  • Odobren saobraćajnim propisima: samo montirajte sistem i krenite sa radom, bez gubljenja vremena i vozila u pratnji;
  • Ugrađen sistem protiv sudara: kako bi modularni okvir georadara bio sigurniji u vožnji;
  • Daljinsko upravljanje georadarom: bez neugodnosti u vožnji; jedini interfejs je uMap, novi softver za akviziciju bez ograničenja u veličini podataka
  • Povezivanje sa Pegasusom: Two Ultimate: radarski podaci sinhronizovani su sa oblakom tačaka zahvaljujući brzoj i jednostavnoj vezi između dva sistema.

Jednostavan za sastavljanje

Logistika je olakšana zahvaljujući jednostavnoj montaži i transportu. Sistem se može transportovati spreman za korišćenje na mesto istraživanja vozilom bez ograničenja brzine kretanja. Potrebne su 2 osobe za montažu i samo jedna osoba za transport i rad!

Olakšano prikupljanje podataka

Stream UP je sada kompaktniji nego ikad , zadržavajući koncept rada IDS GeoRadar-a sa dvostruko polarizovanim antenama. Inovativni viseći modularni ram sigurniji je zahvaljujući strukturi školjke i ugrađenom sistemu protiv sudara. Takođe uMap, potpuno novi softver za akviziciju omogućuje daljinsko upravljanje sistemom lakše nego ikad bez fizičke veze između vozila i Stream UP-a.

Inovativno obrada podataka

Uz IQMaps počevši od neobrađenih podataka do georeferenciranog modela, vreme obrade smanjeno je više od 4 puta (zahvaljujući obradi u realnom vremenu). Virtuelna stvarnost tokom faze naknadne obrade omogućiće vam da otkrijete velike promene u pogledu brzine vizualizacije podataka, upotrebljivosti i analize prikupljenih podataka!

Integracija sa Pegasusom: Two Ultimate

Pegasus: Two Ultimate i Stream UP mogu se jednostavno kombinovati za isporuku sinhronizovanog prikupljanja podataka Ground Penetrating radara, LiDAR-a i inteligentnih kamera sa brzinom prikupljanja do 60 km/h. Ovo integrisano rešenje omogućuje tačnu rekonstrukciju geoprostornih podataka iznad i ispod zemlje.

APS | Sistem preciznog pozicioniranja

Sveobuhvatno rešenje za precizno pozicioniranje

APS je vrhunski modul za pozicioniranje koji kombinuje GNSS+INS tehnologiju NovAtel-a sa naprednim algoritmima putanja za dobijanje najtačnijih radarskih informacija u scenarijima loše pokrivenosti ili bez satelitske pokrivenosti, od urbanih kanjona, puteva sa drvoredima, tunela ili podvožnjaka. APS je rešenje za precizno pozicioniranje po principu ključ u ruke za uštedu vremena i troškova tokom procesa prikupljanja i ekstrakcije podataka. APS se može montirati na Stream UP za manje od deset minuta bez mehaničkih promena. Podacima o putanjama postavljanja, dijagnostike i obrade se lako pristupa pomoću UMap i IQ Maps softvera.

Napravite karta ciljeva sa najvećom preciznošću pod bilo kojim uslovima: APS pokriva sve vrste okruženja koristeći samo jedan modul za pozicioniranje.

Stream UP Video

Prikuplja podatke brzinom saobraćaja

Ponovo kreirajte stratigrafski profil podzemne površine pomoću Stream UP-a

Stream UP je koristan i za karakterizaciju podzemlja: ponovo kreirajte stratigrafski profil podzemne površine, definišite...

APS Video

Povećajte produktivnost u podzemnom mapiranju