Geodezija je ono što smo mi

Leica Geosystems nastavlja svoju vodeću ulogu u oblasti geodezije i, zahvaljujući tačnim instrumentima, sofisticiranim softverom i pouzdanim servisima, pomaže geodetima da ispune zahteve svojih klijenta sa manje resursa i kvalitetnijim uslugama.

Geodezija je u našem DNK

Naših 200 godina posvećenosti geodeziji pokazuje našu sposobnost da isporučimo precizne i tačne instrumente, sofisticirani softver i pouzdane servise svima koji oblikuju budućnost našeg sveta.

Leica Geosystems pioniri i vizionari su oblikovali istoriju geodezije. Tokom poslednja dva veka naša kompanija, u svojim različitim oblicima, je kontinualno obezbeđivala najnovije svetske inovacije, održavajući vodeću ulogu u oblasti geodezije.

Od razvoja teodolita do totalnih stanica, i čak i u minijaturizaciji laserskih skenera za svakodnevnu praktičnu upotrebu, sve naše inovacije su težile povećanju produktivnosti, unapređenju radnog procesa i obezbeđivanju veće vrednosti krajnjeg proizvoda.

Kvalitet koji gradi poverenje

Naši premijum proizvodi i inovativna rešenja su dizajnirani i proizvedeni sa najvišim nivoom kvaliteta.

Švajcarska tehnologija
Swiss Technology by Leica Geosystems predstavlja preciznost, pouzdanost, kvalitet i održivost. Bez obzira na mesto u svetu, naši instrumenti su razvijeni i proizvedeni sa Švajcarskom Tehnologijom.

Proizvodni kvalitet
Koristeći standardizovane globalne proizvodne procese, svi proizvodi su napravljeni sa istim kvalitetom. Naš interni standard kvaliteta ISO9001:2008 garantuje korisnicima da svaki naš proizvod, bez obzira gde proizveden, ispunjava najviše zahteve kvaliteta.

Doživotni kvalitet
Naši proizvodi su dizajnirani i napravljeni da ispune zahtevane specifikacije, ne samo dok su novi već i tokom čitavog životnog ciklusa.

Kompletan portfolio proizvoda

Leica Geosystems nudi kompletan potfolio rešenja počevši od totalnih stanica, GPS/GNSS opreme do laserskog skeniranja, UAV, mobilnog mapiranja i rešenja za mapiranje i detekciju instalacija. Naš nenadmašni proizvodni portfolio garantuje raspoloživost rešenja potrebnih za izgradnju i rast vašeg poslovanja.

Leica Geosystems kompletna rešenja pomažu geodetima da postanu efikasniji i tačniju u pogledu obrade, dokumentovanja i razmene informacija. Naše tehnologije za pozicioniranje, merenje i digitalizovanje realnosti mogu drastično unaprediti način na koji se geodetski podaci prikupljaju, obrađuju, vizualizuju i razmenjuju.

Istinsko partnerstvo

Pravo partnerstvo koje obezbeđujemo uključuje kompletan ciklus Leica Geosystems Aktivne korisničke podrške i servisa bilo kad i bilo gde. Naš posao kao vašeg pouzdanog partnera je da pokrijemo sve uglove, da obezbedimo brzu i laku komunikaciju između ekipa na terenu i iskusnih stručnjaka, da vas redovno informišemo, da razumemo probleme i shvatimo vaše potrebe. Leica Geosystems preventivno održavanje vam pomaže da izbegnete zastoje u radu i neočekivane troškove.

Mi imamo blizu 300 servisnih centara u više od 80 zemalja koji rade u okviru Leica Geosystems ili sertifikovanih lokalnih distributivnih partera čiji su tehničari obučeni od strane Leica Geosystems po najvišim standardima.

Naša posvećenost. Vaš uspeh

Tokom naše istorije izgradili smo reputaciju pouzdanog partnera. Naš entuzijazam za rešenjima, brendom i korisnicima je bez premca. Ponosimo se time što smo iskreni i što imamo jake principe.

Ne samo da pružamo vrhunska rešenja, već pružamo i prilagođenu i skalabilnu ponudu posleprodajnih usluga i podrške koja prati naša rešenja. Uz brze i pozitivne reakcije, cilj nam je da u potpunosti zadovoljimo vaše potrebe. Samo zahvaljujući potpunoj iskrenosti i pouzdanosti stekli smo poverenje naših kupaca i partnera širom sveta.

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje vrhunskog kvaliteta.

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolija za  merenje, pozicioniranje, vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…