Učinite vašu mašinu još produktivnijom

Leica iCON iGG4 - 3D System

Iskoristite sve mogućnosti vašeg grejdera sa Leica iCON grade iGG4 sistemom. iCON iGG4 omogućava operateru da iskoristi sav potencijal vaših mašina za širok spektar aplikacija, pomerajući materijal baš onako kako vi želite. Operatori sada mogu da završe posao dosta brže, sa drastičnim smanjenjem zastoja na terenu i troškova obavljaćete mnogo više zadataka sa vašom mašinom kao nikad pre. 

Duge obuke operatera i sticanje iskustva su sada prošlost. iCON iGG4 omogućava da za jako kratak period operator savlada tehnologiju i u potpunosti bude osposobljen za rad na terenu. Konačno možete da obavljate poslove sa vašom mašinom koji su do sad izgledali skoro nemogući.
Suština je da ugradnjom iCON 4 učinite vašu mašinu još produktivnijom, iskoristite sav njen potencijal i najbitnije sačuvate vreme i novac!

Benefiti

  • Maksimalno iskoristite sav potencijal vaših mašina za širok spektar aplikacija sa znatno većom tačnošču.
  • Pokrenite mašinu u automatskom režimu, dok se precizno kreće u bilo kom pravcu.
  • Povećajte produktivnost i efikasnost vaše mašine. Konfiguracija sistema sa dve antene povećava preciznost, što dovodi do manje dorade na terenu.
  • Kompleksni i nerešivi zadaci postaju jednostavni.
  • iCON grejder rešenje vam omogućava da povećate obim i dimenzije vašeg poslovanja. Samo je potrebno da prepoznate prave vrednosti sistema i investirate u ono što vam zaista treba.
  • Najnovija CAN tehnologija omogućava da proširite funkcionalnost svog sistema jednostavnim dodavanjem potrebne komponente.
  • PowerSnap: Isti kontrolni panel za bilo koji nivo funkcionalnosti na bilo koje mašine koju podržava iCON 3D.

Dual GNSS antena rešenja 

Precizan i jednostavan rad u svim aplikacijama.

Konfiguracija  dual antena za motorne grejdere nudi jasne prednosti u odnosu na singl antena GNSS rešenja.
Bez obzira na to kako je mašina pozicionirana, položaj noža, se izračunava precizno, omogućavajući mašini da radi precizno i efikasno. Za najnoviju GNSS tehnologiju sa iCON gps 80 prijemnikom, iCON grade iGG4 sistem obezbeđuje brzo i pouzdano ravnanje u bilo kojoj aplikaciji.