Unapredite vaše znanje o totalnim stanicama

Ovi besplatni resursi će vam pomoći da iskoristite ugrađene aplikacije i funkcije na vašoj totalnoj stanici da biste sa lakoćom završili svaki posao. Lista video snimaka u nastavku će vam pomoći da istražite funkcionalnosti i karakteristike vaše Leica Geosystems totalne stanice. Da biste savladali softverske aplikacije na terenu, iskoristili mogućnost povezivanja i usluga, pogledajte odeljak za učenje Leica Captivate.

Totalne stanice - saveti i detalji

Uvod u robotizovane totalne stanice

Naučite u čemu je razlika između manuelnih i robotizovanih totalnih stanica i koje su prednosti robotizovanih stanica.

Automatsko viziranje i automatsko praćenje

Pogledajte kako funkcioniše automatizacija na Leica Geosystems robotic totalnim stanicama i MultiStanicama i zašto je to važno za vas.

PowerSearch i PowerSearch filter funkcionalnosti

Istražite kako vam PowerSearch funkcionalnost može pomoći da mnogo brže pronađete prizmu, i još više povećate efikasnost na terenu.

Totalne Stanice – edukacioni blogovi

Istražite sve edukacione blogove za totalne stanice.

myLearning – Online kursevi na dohvat ruke

Naši stručno proizvedeni online kursevi pomoći će vam da pokrenete I koristite mnoga naša rešenja. Postoje brojni online kursevi – dostupni svim kupcima sa proizvodima koji imaju važeće pakete za brigu o korisnicima (CCP).

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje vrhunskog kvaliteta.

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolija za  merenje, pozicioniranje, vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…