Potpuno rešenje za oblak tačaka

Leica Cyclone

Leica Geosystems HDS™ Cyclone  je vodeći softver za obradu oblaka tačaka. To je grupa modula koja donosi najširi mogući izbor radnih procesa i mogućnosti za projekte 3D laserskog skeniranja u inženjerstvu, premeru, građevinarstvu i srodnim industrijskim granama.

Za organizacije koje žele da dodaju obradu oblaka tačaka u svoju ponudu, Leica Cyclone je jedino rešenje koje može kreirati sve izlazne podatke potrebne za jedan projekat. Za razliku od ostalih provajdera rešenja, naše rešenje efikasno isporučuje čitav set proizvoda relevantnih za projekat i na taj način donosi profitabilnost.

Cyclone familija je ključni deo kompletnog rešenja. Razni moduli vode korisnika od početka do kraja bilo kog projekta koji zahteva oblak tačaka.

Jednistvenim terenskim rešenjima na našim skenerima, kao što je na primer poligoni vlak, presecanje ili zauzimanje stanice i orijentacije, koji obezbeđuju da prikupljeni podaci budu vrhunske tačnosti, dodaje se jednostavno i brzo registrovanje podataka. Koristeći rutine koje odrađuju celokupan posao, i koje donose vrhunske alate na polju QA/QC analize, ovaj proces je brz i efikasan kao nikada do sada.

Razni moduli omogućavaju generisanje širokog spektra proizvida od izveštaja do situacija ili 3D modela, animacija/filmova, i lakih 3D formata koji se mogu jednostavno distribuirati preko weba. Ovi moduli podržavaju širok spektar industrija i procesa od građevinarstva, preko izrade 3D modela izvedenog stanja, premera do BIM modela i mnogih drugih

Leica Cyclone se sastoji od nezavisnih fleksibilnih modula:

 

Leica Cyclone i NCTech iSTAR panoramska kamera

U svom standardnom radnom procesu, Leica Geosystems  sad nudi iSTAR panoramsku kameru. Zajedno, Cyclone softver i  iSTAR kamera isporučuju HDR fotografije visoke rezolucije, beskrajno unapređujući terenske i kancelarijske poslove prilkom formiranja sveobuhvatnih oblaka tačaka obojenih realnim bojama.

Leica Cyclone i Spheron panoramska kamera

Ultimativno rešenje za  High Dynamic Range (HDR) fotografije i 3D oblak tačaka je  SpheronLite camera sistem. Leica Geosystems ScanStation skenirani podaci se jednostavno boje u Cyclone softveru panoramskim fotografijama najvišeg kvaliteta koje su snimljene SpheronVR SceneCam kamerom.

Leica Cyclone i DotProduct ručni skeneri

Za dopunska snimanja,  Leica Geosystems u svoju ponudu dodaje DotProduct ručne skenere, koji omogućava da snimite objekte koji su teško dostupni ili zaklonjeni.  Uz direktni uvoz  DotProduct 3D podataka u  Cyclone, profesionalci mogu povećati kvalitet podataka uz smanjenje vremena potrebnog za snimanje i obradu.