Analiza i vizuelizacija monitoring podataka svih tipova sezora

Leica GeoMoS Now!

Leica GeoMoS Now – monitoring servis

Kreirajte vaš sopstveni web-sajt 
Leica GeoMoS Now! je web-bazirana aplikacija koja obezbeđuje potpuni, neograničeni pristup podacima monitoring projekata preko bilo kog web-baziranog uređaja. Podaci su trenutno raspoloživi a od korisnika se ne zahteva nikakvo prethodno znanje o kreiranju web-sajtova. Intuitivni i jednostavni alati za konfigurisanje pojednostavljuju kreiranje web stranica. Upravljanje, analiza i distribucija ključnih informacija je moguće već nakon jedne jednostavne procedure podešavanja. Korišćenje podataka u realnom vremenu, rana detekcija i brza reakcija može sprečiti potencijalne probleme pre nego što oni nastanu i na taj način značajno umanjiti rizik i troškove.

Fleksibilan i bezbedan korisnički pristup 
GeoMoS Now! vam daje potpunu kontrolu bezbednosti sistema jer omogućava individualno dodeljivanje korisničkih prava i pristupa. Leica GeoMoS Now! pojednostavljuje razmenu informacija između korisnika i monitoring projekata. Različitim prikazom monitoring podataka zadovoljavaju se potrebe različitih korisnika kao što su inženjeri, eksperti ili menadžeri.

Vizuelizacija u realnom vremenu 
Raspolažite tačnim i ažurnim pregledom projekta korišćenjem različitih tipova mapa, grafika, slika, tabela automatskih izveštaja i deformacionih skenova. Obogatite geodetska i geotehnička merenja sa GIS shape-fajlovima i rasterskim podacima. GeoMoS Now! podržava standardne industrijske formate georeferenciranih podloga tako da korisnici mogu podesiti prikaz korišćenjem dodatnih slojeva podataka.

Leica GeoMoS Now! Pratite i razmenjujte monitoring podatke u realnom vremenu putem obezbeđenog, kastomizovanog web-sajta.

• Obezbedite potpunu kontrolu nad vašim monitoring podacima putem bilo kog web-baziranog uređaja
• Proveravajte grafike, slike, mape, tabele i izveštaje bilo kad i bilo gde
• Donesite brze i argumentovane odluke na osnovu podataka u realnom vremenu
• Jedna jednostavna procedura podešavanja omogućava automatsku analizu i distribuciju podataka
• Specificirajte nivoe korisničkog pristupa i autorizacije
• Čuvajte vaše podatke na bezbedan način, lokalno ili u Cloud servisu
• Jednostavna integracija sa postojećim Leica GeoMoS projektima

GeoMoS Now! Survey Edition
Za sve geodetske i inženjerske kompanije Leica GeoMoS Now! Survey Edition nudi jednostavno rešenje za menadžment deformacionih merenja u standardnim geodetskim projektima. GeoMoS Now! Survey Edition omogućava obradu terenskih monitoring merenja koristeći Cloud tehnologiju za jednostavno učitavanje koordinata, procesiranje i vizuelizaciju deformacionih rezultata kao i pristup bilo kom postojećem ili prethodnom geodetskom projektu.

Razmena rezultata sa ostalim stručnjacima i rukovodiocima projekta u realnom vremenu koristeći bilo koji web-bazirani uređaj. Jednostavan uvoz fajlova direktno u GeoMoS Now! je sve što je potrebno za početak procesa monitoringa i korišćenja svih funkcionalnosti GeoMoS Now! servisa.

To je trenutno najbrže i najefikasnije rešenje na tržištu za prikupljanje, obradu i distribuciju monitoring informacija koristeći totalne stanice i nivelire.

  • TPS Softver
  • Monitoring
  • Leica Geosystems servisi

Leica GeoMos Now!