Unapredite svoje znanje iz oblasti monitoringa

Ovi besplatni resursi će vam pomoći u svakoj fazi procesa laserskog skeniranja, bilo da se radi o sakeniranju na terenu, menadžmentu, saradnji, isporuci ili daljem korišćenju. Pogledajte sadržaj u nastavku da biste započeli sa 3D laserskim skeniranjem i unapredili u svoju tehnologiju u cilju bolje produktivnosti.

Monitoring saveti i detalji

Kako da efikasno koristite totalnu stanicu za deformacioni monitoring

Glavni terenski alat geodeta, totalna stanica, takođe je jedan od najboljih i najfleksibilnijih senzora za praćenje. Otkrijte kako totalne stanice visoke preciznosti mogu detektovati…

Kada koristiti GNSS za monitoring

Mnogi izazovni projekti monitoringa zahtevaju jedinstvene mogućnosti GNSS prijemnika. Pročitajte kako možete da koristite GNSS u za praćenje u realnom vremenu i dugoročnim monitoring projektima

Kako da unapredite monitoring projekte sa skeniranjem pomoću MultiStanice

Pogledajte kako MultiStanica može doprineti praćenju objekata, koja tačnost može biti postignuta i kad i zašto vršiti skeniranje.

Monitoring rešenja – Novi online kurs

Ovaj kurs predstavlja uvod u Leica Geosystems monitoring rešenja, od jednostavnih manuelnih rešenja pa do automatizovanih mreža senzora.

Monitoring objekata koristeći Leica GeoMoS

Pogledajte ovaj webinar i naučite kako da vršite monitoring objekata koristeći Leica GeoMoS automatski monitoring sistem.

Kako da proširite upotrebu monitoring sisitema ažuriranjem fiksnih geodetskih tačaka u realnom vremenu

Pogledajte primer monitoring sisitema korišćenjem GNSS i automatizovanog mrežnog izravnanja.

Monitoring Educational Series

Istražite sve edukacione blogove za monitoring.

myLearning – Online kursevi na dohvat ruke

Naši online kursevi će vam pomoći da uspešno koristite mnoga od naših rešenja. Na raspolaganju su brojni online kursevi – raspoloživi svim korisnicima koji imaju validne Paket korisničke podrške (CCP).

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje vrhunskog kvaliteta.

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolija za  merenje, pozicioniranje, vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…