Maksimalna dubina otkrivanja, visoka rezolucija i svestran dizajn za visoku produktivnost u otkrivanju podzemnih instalacija.

Stream DP

Georadar Stream DP sa nizom višekanalnih antena za 3D mapiranje podzemnih instalacija ili objekata u realnom vremenu koje donosi revoluciju i najsavremeniju tehnologiju u otkrivanje podzemnih instalacija. Uz novu radikalnu Equalized scrambled Technology – EstT od IDS GeoRadar-a, Stream DP podiže detekciju podzemnih instalacija na sledeći nivo: najdublji.

Ovaj georadar nudi performanse bez premca podižući detekciju instalacija sa većim dometom tj. dubinom otkrivanja u poređenju sa bilo kojim georadarom ostalih proizvođača dostupnim na tržištu.

Ergonomskog dizajna uz lako rukovanje i transport, Stream DP se može efikasno koristiti od strane samo jednog korisnika zahvaljujući maloj težini (maks. 20 kg po komponenti) i kompaktnoj veličini koja stane u standardno vozilo (116cm x 82cm).

Stream DP je deo Stream porodice koja obuhvata proizvode visoke tehnologije za napredno otkrivanje  podzemnih instalacija. Upoznajte ostale proizvode ove porodice:  Stream TStream UPStream X.

Prednosti Stream DP-a georadara:

  • Revolucionarna EsT tehnologija: inovativna tehnologija promene snage signala za neuporedivu kontrolu GPR signala, prošireni dubine pretrage i ultra-visoku rezoluciju;
  • Visoka produktivnost: masivni niz antenna (30 kanala u dvostrukoj polarizaciji, 19VV + 11HH) za preciznu 3D rekonstrukciju podzemnih instalacija i objekata kreirane u samo jednom skeniranju;
  • Veća efikasnost: Jedan operater može sastaviti sistem za manje od 5 minuta i transportovati ga standardnim vozilom;
  • Performanse bez ograničenja autonomije rada: Radite bez prestanka sa malom potrošnjom energije baterije (15V-19V) i zamenom baterije tokom rada bez prekida;
  • Konfiguracija po potrebi rada: Jedan instrument za različite scenarije rada: Stream DP se može konfigurisati za rad na neuređenom terenu ili asfaltu, samo zamenite konfiguraciju točkova.

Konfiguracija po želji

Stream DP je modularni sistem koji nudi optimizovanu hardversku konfiguraciju dizajniranu za rad u različitim okruženjima: od asfalta (okretni točkovi) do neravnog I neuređenog terena (terenski točkovi).

Visoka efikasnost

Jedan operater može sastaviti sistem za manje od 5 minuta i transportovati ga standardnim vozilom.

Najveća preciznost

Integracija pulsa po sekundi (PPS) u Stream DP antenu podržava preciznu sinhronizaciju sa GPS-om, osiguravajući korisnicima da postignu najtačnije podatke o pozicioniranju koji su ključni za usklađivanje prikupljenih podataka.

Lako upravljanje podacima

Stream DP koristi najnovija softverska rešenja za prikupljanje i naknadnu obradu podataka: uMap - softver na terenu za jednostavno prikupljanje radarskih podataka i IQMaps – softver za naknadnu obradu za bržu i pametniju analizu podataka pretrage i otkrivenih instalacija.

EsT | Equalized scrambled Technology

EsT tehnologija postavlja nove granice u detekciji podzemnih objekata i instalacije, ova tehnologija je u stanju da iskoristi celokupne performanse zračenja antene za potpunu kontrolu GPR signala, izvodeći najbolje odbijanje šuma i hvatanje nižih i viših frekvencija za prošireni opseg dubine i ultra-visoku rezoluciju.

Ova inovativna tehnologija, koju je patentirao IDS GeoRadar, nudi do sada nedostižne GPR performanse, uspešno lociranje zakopanih objekata sada je bez kompromisa u izboru između opsega dubine i rezolucije. Zahvaljujući EsT tehnologiji, Stream DP je u mogućnosti da ponudi neuporedive GPR performanse radi detekcije objekata u dubljem opsegu u poređenju sa bilo kojim drugim GPR modelom dostupnim na tržištu.