Proširite vaše poslovanje rešenjima za monitoring

Otkrijte kako možete obezbediti najtačnija merenja za potrebe monitoringa i lako ih prezentovati u cilju analize.

Upravljajte i pratite objekte uz pomoć inovativnih rešenja za monitoring

Započnite sa jednostavnim manuelnim monitoringom koristeći vaše postojeće znanje i opremu. Zahvaljujući činjenici da su monitoring rešenja tako skalabilna, ona mogu vremenom doneti potrebno iskustvo da krenete u pravcu naprednijih automatizovanih monitoring projekata.

Monitoring podaci obezbeđuju krucijalni uvid u pomeranja objekata; povećanje bezbednosti i minimalizovanju problema, i smanjenom izlaganju rizicima pre, tokom i nakon realizacije projekta.

Od visoko-preciznih, tačnih i pouzdanih totalnih stanica, GNSS prijemnika, digitalnih nivelira i geotehničkih senzora do robusnih softvera za analizu, naša rešenja obezbeđuju mogućnost 24/7 real-time praćenja mostova, visokih zgrada, tunela, nuklearnih elektrana, rudnika, klizišta, vulkana i drugih objekata.

Od geodezije do monitoringa u 3 koraka

Da li prelazak sa geodezije na monitoring džinovski korak? U ovom blogu, prolazimo kroz male korake od geodezije do monitoringa.

Webinar: Geodetski - Novi monitoring softver i totalne stanice

Pogledajte kako naša nova generacija monitoring softvera i totalnih stanica obezbeđuju kompletno rešenje u skladu…

Monitoring primeri

Istražite različite monitoring projekte i saznajte kako geodeti obezbeđuju monitoring servise i na taj način povećavaju svoju ulogu u bezbednosti područja u okolini prirodnih hazarda.

Ponudite nove usluge koristeći monitoring rešenja

Zgrade i objekti

Prilikom izvođenja građevinskih projekata, praćenje stabilnosti obližnje infrastrukture i objekata je kritično, i može zahtevati rešenja za praćenje od jednostavnih manuelnih merenja pa do potpuno automatizovanih sistema koji rade 24/7. Korišćenjem Leica Geosistems rešenja za praćenje, mogu se dobiti podaci za otkrivanje deformacija konstrukcije, omogućavajući donošenje odluka za procenu rizika izgradnje ili aktivnosti.

Saobraćajna infrastruktura

Geodeti mogu da obezbede blagovremenu identifikaciju pomeranja i potencijalnih strukturalnih oštećenja kako bi izbegli nesreće. Istražite rešenja za monitoring koja vam mogu pomoći da pružite vitalne informacije kako bi se donele odluke koje bi mogle da spasu živote, održe infrastrukturu i izbegnu skupu obnovu.

Monitoring životne sredine

Praćenje hazarda  i rano upozoravanje radi zaštite života i imovine. Korišćenjem Leica Geosystems rešenja za praćenje, geodeti mogu da igraju ključnu ulogu u održavanju bezbednosti zajednica u blizini prirodnih opasnosti.

Energetska infrastruktura

Da bi se smanjili rizici po kritičnu infrastrukturu, neophodno je rano i pouzdano praćenje. Otkrijte kako možete da pružite vitalnu ulogu u održavanju bezbednog rada infrastrukture uz Leica Geosystems rešenja za monitoring.

Rudarstvo i kamenolomi

Osposobljeni senzorskom i softverskom tehnologijom, geodeti povećavaju sigurnost i produktivnost u rudnicima vršeći u realnom vremenu praćenje stabilnosti kosina, brana, otpada i jalovine, iskopa, visokih zidova i podzemnih…

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje vrhunskog kvaliteta.

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolija za  merenje, pozicioniranje, vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…