Leica Pegasus TRK

Autonomno : Inteligentno : Jednostavno

Predstavljamo novu Pegasus TRK familiju

Leica Pegasus TRK100

Leica Pegasus TRK100 je moćan jednostavan za korišćenje sistem za mobilno mapiranje idealan za mapiranje velikih površina i kreiranje digitalnih blizanaca. GIS profesionalci mogu jednostavno prikupljati podatke i dobijati informacije i to brzo i autonomno.

Leica Pegasus TRK Neo

Leica Pegasus TRK 500/700 Neo je inteligentni autonomni sistem za mobilno mapiranje koji se veoma jednostavno koristi. Veoma lagani sistem se može postaviti na skoro svako vozilo, uz to je moguće da ga potpuno kontroliše samo jedan opearter. Kreiranje digitalnih blizanaca je omogućeno velikom broju ljudi uz neograničenu mogućnost primene.

Leica Pegasus TRK Evo

Leica Pegasus TRK 500/700 Evo je robustan i pouzdan sistem za snimanje u najzahtevnijim uslovima koristeći vrhunske performanse. Viši nivo tačnosti u kreiranju digitalnih blizanaca uz jasniji prikaz, snimljen brže nego ikad pre, donosi mogućnost otvaranja novih poslovnih

Oživite podatke i fotografije

Odstupanja nisu nikad bila manja

Pametan sistem sa snažnom radnom etikom

Planiraj. Snimi. Isporuči.

Planirajte i izvedite projekte lako i pouzdano. Automatska vizuelna i audio obaveštenja duž trase čine da su greške prilikom prikupljanja podataka stvar prošlosti.

Unificirajte sve.

Kreirajte sve finalne proizvode – klasifikovane oblake tačaka visoke rezolucije i fotografije u formatima za razmenu podataka kroz jedan automatizovani proces.

Ne možete da pronađete ono što tražite?
Postavite pitanje našim stručnjacima.