Brzi, pokretni, precizni sistem za snimanje 3D realnosti

Leica RTC360 3D laserki skener

 

RTC360 3D sistem za snimanje realnosti ohrabruje korisnike da dokumentuju i snimaju okruženje u 3D, povećavajući efikasnost i produktivnost, na terenu i u kancelariji koristeći brzi, jednostavni, precizni softver i hardver. RTC360 3D laserski skener je idealno rešenje za profesionalce koji rešavaju komplikovane projekte koristeći precizne i pouzdane 3D reprezentacije i otkrivajući mogućnosti bilo koje lokacije.

  • Portabilno, visoko automatizovano, intuitivno, dizajnirano za maksimalnu produktivnost, RTC360 rešenje efektno kombinuje RTC360 3D laserski skener visokih performansi, Leica Cyclone FIELD 360 aplikaciju za mobilne uređaje koja automatski određuje ivice u cilju automatske registracije skenova u realnom vremenu, i Leica Cyclone REGISTER 360 kancelarijski softver koji integriše 3D modele besprekorno u radni proces.
  • Skeniranje, uključujući i High-Dynamic Range (HDR) fotografije, za manje od dva minuta.
  • Automatsko snimanje pokreta prilikom promene stanice, u cilju pre-registracije skenova na terenu uz minimalne intervencije operatora.
  • Dodatne informacije o podacima, dodavanjem informacionih tagova, omogućava bolje planiranje, bolje oslikava realnost na terenu, i značajno poboljšava informisanost čitavog tima koji radi na projektu.

 

Brzo

Novi Leica RTC360 laserski skener čini snimanje  3D realnosti bržim nego ikada pre. Brzina snimanja od 2 miliona tačaka u sekundi i napredni HDR sistem za fotografisanje, omogućavaju kreiranje realnim bojama obojenih 3D oblaka tačaka za manje od 2 minuta. Plus, automatska registracija, bez markica, (zasnovana na  VIS tehnologiji) i jednostavan, automatski transfer podataka sa terena u softver za obradu, skraćuje vreme dobijanja konačnog proizvoda i dalje poboljšava produktivnost.

Agilno

Mali i lagan, portabilni dizajn Leica RTC360 scanera i lagani samo-sklopivi stativ praktično znače da je ovaj sistem dovoljno mali da se spakuje u bilo koji ranac, i odnese bilo gde. Jednom kada je donet na teren, jednostavno ga je koristiti koristeći za skeniranje samo jedan taster.

Precizno

Podaci niskog nivoa šuma, rezultuju oštrim, visoko kvalitetnim skenovima koji obiluju detaljima, spremni su za korišćenje u širokom spektru aplikacija. U kombinaciji sa Cyclone FIELD 360 softverom za automatsku registraciju, Leica RTC360 skener nudi neverovatnu preciznost koju je moguće proveriti direktno na terenu odmah nakon snimanja.

Pre-registracija na terenu

Kao deo RTC360 rešenja, aplikacija Cyclone FIELD 360 povezuje 3D prikupljanje podataka na terenu laserskim skenerom i registraciju Cyclone REGISTER 360 softverom. Na  terenu korisnik može automatski snimiti, registrovati i ispitati valjanost podataka na terenu. Korisnički interfejs jednostavno kombinuje kompleksne kalkulacije i grafilčki interfejs i donosi jedinstveno korisničko rešenje koje mogu koristiti i početnici.