Ultra-tanki robusni Android tablet

Leica Zeno Tab2

Leica Zeno Tab2 predstavlja ojačani Android tablet velikog ekrana, zahvaljujući čijem robusnom i ergonomskom dizajnu i performansama možete raditi duže i komfornije nego ranije.

Kombinovanjem ovog tableta, nekog od Leica GS prijemnika  i FieldGenius for AndroidTM terenskog softvera dobijate praktično i pristupačno rešenje za prikupljanje podataka. Lagano, jednostavno za korišćenje i precizno rešenje koje će povećati vašu produktivnost na terenu.

Bolja efikasnost

Lagan i jednostavan za korišćenje Zeno Tab 2 vam omogućava rad u svim uslovima. Veliki pregledni displej i baterija koja traje ceo dan omogućava da radite efikasnije bez obzira na vremenske prilike.

Ostanite povezani

Jednostavna razmena podataka online ili offline, putem WiFi ili Sim kartice. Bluetooth® omogućava povezivanje sa GNSS prijemnicima za dobijanje centimetarske tačnosti korišćenjem VekomNet GNSS servisa.

Jednostavnost u radu

Android operativni sistem i FieldGenius for AndroidTM terenski softver obezbeđuju jednostavan i fleksibilan rad, kao i podršku svim standardnim geodetskim zadacima. Kada koristite FieldGenius for AndroidTM, jednostavan za rad korisnički interfejs će vam uštedeti vreme na terenu a raspoloživi alati povećati produktivnost.