Putevi i Auto-putevi

Dozvolite da vam pomognemo da naredni projekat puta ili autoputa završite na vreme, bezbedno i najefikasnije moguće.

video thumbnail

Obezbedite najtačnije i najkompletnije geoprostorne podatke za puteve & autoputeve

Geodeti mogu pomoći u planiranju, projektovanju i izgradnji puteva & autoputeva i koristeći Leica Geosystems rešenja obezbediti da se Projekti završe bezbedno i efikasno.

Naš kompletan portfolio geodetskih instrumenata, sistema za automatizaciju mašina i rešenja za obeležavanje na gradilištu obezbeđuje bezbednost, pomaže vam da budete brži, lakše razmenjujete podatke, digitalizujete radne procese i obezbedite najtačnije geoprostorne podatke u svakoj fazi životnog ciklusa autoputeva i puteva.

Pogledajte rešenja za svaku fazu građevinskog procesa i dopustite im da povećaju vašu efikasnost.

Faze građevinskog životnog ciklusa

Projektovanje & Prikupljanje

Započnite projekat na pravi način sa najtačnijim modelima. Odredite stanje na terenu za nove i postojeće saobraćajnice i obezbedite bezbednost prilikom izvođenja iskopavanja i zemljanih radova detekcijom I mapiranjem podzemnih instalacija i objekata.

Konstrukcija & Izgradnja

Optimizujte vaše radne procese kako bi ih kompletirali bez kašnjenja. Naša rešenja su kompatibilna sa najnovijim BIM/IFC standardima, i omogućavaju odgovarajuću realizaciju u skladu sa projektom.

Korišćenje & Održavanje

Optimizujte održavanje koristeći najbolja u klasi rešenja za monitoring i snimanje realnosti sa najvećom rezolucijom i najbržim prikupljanjem. I sve to podržano vrhunskim softverom.

Korisnička iskustva

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje vrhunskog kvaliteta.

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolija za  merenje, pozicioniranje, vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…