Komercijalne i Stambene zgrade

Dopustite nam da vam pomognemo da sledeći projekat završite na vreme, bezbedno i najefikasnije moguće.

video thumbnail

Oblikujte način kako se zgrade projektuju, grade i održavaju

Opremljeni našim tehnologijama za snimanje prostora i stvarnosti, možete pružiti mnoge usluge u životnom ciklusu zgrade, od projektovanja do renoviranja ili rušenja. Naša geodetska rešenja vam omogućavaju da poboljšate efikasnost tokom svih faza građevinskih projekata zgrada, uključujući povezivanje zainteresovanih strana sa kontinuirano ažuriranim CAD i BIM podacima. Ukorenjena u razumevanju toka posla i toka podataka u izgradnji zgrada, naša rešenja vam pomažu da povežete sve elemente, smanjite rizik i gubitke, ponovne izlaske na teren i povećate bezbednost.

Otkrijte rešenja u svakoj fazi životnog ciklusa izgradnje zgrade kako biste povećali svoju efikasnost.

Faze izgradnje

Projektovanje & Prikupljanje

Prikupite efikasno podatke za izradu planova. Povežite kancelarijske i terenske podatke koristeći rešenja kompatibilna sa CAD & BIM softverom I kreirajte 3D modele koji formiraju osnovu BIM digitalnih radnih procesa.

Konstrukcija & Izgradnja

Pripremite 3D projekat za rad na gradilištu. Obezbedite najefikasnije i najtačnije obeležavanje i ažurnost BIM modela razmenjujući izmene trenutno sa svim učesnicima projekta.

Korišćenje & Održavanje

Dokumentujte kompletne zgrade koristeći rešenja za snimanje relanosti pre popravke ili renoviranje. Kreirajte digitalne kopije u cilju boljeg održavanja objekta.

Korisnička iskustva

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje vrhunskog kvaliteta.

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolija za  merenje, pozicioniranje, vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…