Tuneli

Tunelska rešenja za preciznost, efikasnost, saradnju i smanjen rizik

Vodite projekte tunela precizno, efikasno i sa smanjenim rizikom

Geodeti igraju neprocenjivu ulogu u procesu projektovanja, izgradnje i održavanja tunela. Tuneli služe kao veoma bitna infrastruktura, za povezivanje gradova, olakšavanje transportnih mreža i omogućavanje korišćenja prirodnih resursa. Iza kulisa ovih inženjerskih čuda su geodeti, stručnjaci koji poseduju veštine i znanja da projektuju, konstruišu i grade tunele, istovremeno obezbeđujući njihovu bezbednost i održavanje. Istražite rešenja koja su ključna za uspeh naših geodeta i obezbeđuju visok nivo tačnosti i najveće pouzdanosti u toku realizacije projekta tunela.

Faze životnog ciklusa tunela

Projektovanje & Prikupljanje

Obezbedite tačne i pouzdane kontrolne mreže za geodetska merenja koje omogućavaju precizno pozicioniranje u restriktivnim uslovima rada u tunelu. Snimite kompletnu situaciju u, oko i iznad tunela da biste vizualizovali i analizirali kompletne informacije u rizičnim i vremenski kritičnim situacijama.

Konstrukcija & Izgradnja

Tuneli uvek podrazumevaju zahtevne uslove. Od ključne je važnosti da se isporuče pouzdana merenja i proračuni, često u realnom vremenu. Naša rešenja su pravilno konfigurisana za sve tipove tunela i radove u njima, za obeležavanje i vođenje radova, prikupljanje i analizu složenih podataka, praćenje i detekciju.

Korišćenje & Održavanje

Dokumentujte i mapirajte tunele u 3D, izdvojite bitne informacije, napravite složene proračune tako da tuneli budu isplativo upravljani i održavani. Pratite deformacije tunela i zone uticaja, uz odgovarajući stepen automatizacije, u cilju osiguranja bezbednost okolne infrastrukture.

Svojim rečima

Saznajte detaljnije informacije o našem portfoliju rešenja za tunele.

VAŠ GEODETSKI PARTNER

Jedino Leica Geosystems ima 200 godina iskustva u oblasti geodezije. Pogledajte kako vas mi možemo podržati našim rešenjima za merenje i pozicioniranje vrhunskog kvaliteta.

UNAPREDITE VAŠE POSLOVANJE

Otkrijte kako vam  digitalizacija tehnologija i procesa može pomoći u poslovanju da kreirate nove mogućnosti, ostanete konkurentni i povećate produktivnost.

GEODETSKA REŠENJA

Bez obzira na kompleksnost projekta, u okviru našeg širokog portfolija za  merenje, pozicioniranje, vizuelizaciju, ćete naći rešenje koje će vam pomoći da budete…

UNAPREDITE VAŠE ZNANJE

Steknite nove veštine da bi ste bili efikasniji i pravovremeno reagovali na poslovne zahteve. Otključajte potencijal da bi ste ponudili bolje, brže i specijalizovanje usluge…